Traileri i Power Rangers leshohet nga Lionsgate

Perpara debutimit ne Comic Con-in e New York, Lionsgate ka leshuar trailerin e filmit “Power Rangers”. Trailerin mund ta shikoni duke klikuar ketu. Galeria e fotove te personazheve dhe aktoreve gjendet ne fund te artikullit. “Power Rangers” ndjek historine e pese gjimnazisteve krej normale te cilet duhet te transformohen kur ata zbulojne se qyteti i tyre i…

A E DINI SE?

A e dini se disa prej kostumeve Wookie jane krijuar nga floke te vertete njeriu? Wookies jane specie imagjinare te dykembesoreve inteligjente nga planeti Kashyyyk ne universin e Luftrave te Yjeve (Star Wars). Ata u shfaqen per here te pare ne filmin e vitit 1977, “Luftrat e Yjeve Episodi IV: Nje Shprese e Re” (Star…

17 Klasike Disney qe do te ribehen ne filma te vertete

Nga “Aladini” tek “Mbreti Luan”, shikoni cilat jane filmat ne projektet e Diney per rirealizimin e tyre ne filma me njerez te vertete. Guy Ritchie, regjisori me fame boterore, eshte ne negociata per te ribere Klasikun e vitit 1992, Aladinin si film me njerez te vertete. Filmi i ri thuhet se do te permbaje shume…

A E DINI SE?

A e dini se Sean Connery ka veshur paruke ne te gjitha filmat e James Bond ku ai ka performuar? Lista e fimave te Agjentit 007, ku interpreton ne rolin kryesor Sean Connery: Dr. NO From Russia With Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice Diamonds Are Forever Never Say Never Again