Digitalb VOD, 17 – 23 Tetor

Kete jave, si cdo jave tjeter, ne kanalin Digi Gold dhe ne Popcorn (Sherbimi Video-on-Demand) i Digitalb po shfaqen 5 filma te rinj. Ata jane: Gjahtari: Lufta e Dimrit (The Huntsman: Winter’s War) – Action/Aventure/Drame/Fantazi – Eric dhe bashkeluftetarja e tij Sara, te rritur si luftetar te ushtrise se Mbretereshes se Akullit Freya, mundohen te fshehin dashurine…

Digitalb VOD, 10 – 16 Tetor

Kete jave, si cdo jave tjeter, ne kanalin Digi Gold dhe ne Popcorn (Sherbimi Video-on-Demand) i Digitalb po shfaqen 5 filma te rinj. Ata jane: Kung Fu Panda 3 – Kur babai i Po-se, i humbur prej shume kohesh, rishfaqet serish, te dy, babe e bir udhetojne drejt parajses se pandave per te takuar personazhe…