A E DINI SE?

A e dini se Ryan Gosling u be aktori kryesor ne rolin e Noah ne filmin “The Notebook” sepse regjisori po kerkonte dike jo te bukur? The Notebook eshte  nje drame romantike amerkane e vitit 2004 me regjisor Nick Cassavetes dhe bazohet ne nje roman te vitit 1996 me te njejtin titull nga Nicholas Sparks. Filmi…

A E DINI SE?

A e dini se Jim Caviezel u godit nga rrufeja nderkohe qe ai ishte i varur ne kryq tek filmi “Pasioni i Krishtit” (The Passion of the Christ)? Pasioni i Krishtit eshte nje drame epike amerikane e vitit 2004 me regjisor Mel Gibson dhe aktor kryesor Jim Caviezel si Jezusi Krishti. Ajo tregon historine e…

A E DINI SE?

A e dini se Arnold Schwarzenegger u pagua afersisht $21,429 per secilen prej fjaleve qe ai shqiptoi (700 fjale) ne filmin Terminator 2: Dita e Gjykimit (Terminator 2: Judgement Day)? Me teper se 10 vite kane kaluar qe nga sajborgu i pare me emrin Terminatori u perpoq te vriste Sarah Connor dhe djalin e saj…

A E DINI SE?

A e dini se disa prej kostumeve Wookie jane krijuar nga floke te vertete njeriu? Wookies jane specie imagjinare te dykembesoreve inteligjente nga planeti Kashyyyk ne universin e Luftrave te Yjeve (Star Wars). Ata u shfaqen per here te pare ne filmin e vitit 1977, “Luftrat e Yjeve Episodi IV: Nje Shprese e Re” (Star…

A E DINI SE?

A e dini se Sean Connery ka veshur paruke ne te gjitha filmat e James Bond ku ai ka performuar? Lista e fimave te Agjentit 007, ku interpreton ne rolin kryesor Sean Connery: Dr. NO From Russia With Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice Diamonds Are Forever Never Say Never Again