A E DINI SE?

A e dini se Jim Caviezel u godit nga rrufeja nderkohe qe ai ishte i varur ne kryq tek filmi “Pasioni i Krishtit” (The Passion of the Christ)?

Pasioni i Krishtit eshte nje drame epike amerikane e vitit 2004 me regjisor Mel Gibson dhe aktor kryesor Jim Caviezel si Jezusi Krishti. Ajo tregon historine e Jezusit sipas Librave te Metthew, Mark, Luke dhe John. Filmi ishte shume kontroversial duke qene se pati nje miks komentesh si pozitive ashtu dhe negative. Disa nga kritiket thane se filmi ishte teper i ekzagjeruar me skena dhune dhe ishte shperqendrues. Pasioni i Krishtit fitoi $612 milion gjate daljes se tij ne kinema.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s