“Mendjendriturit” dhe “Llogaritari” nga dita e sotme ne kinemate e Tiranes

on

Nga dita e sotme dy filma te rinj vijne ne kinemate e Tiranes. Ata jane “Mendjendriturit” (Masterminds) dhe “Llogaritari” (The Accountant). Me poshte po japim nje permbledhje te shkurter te secilit film dhe kastin kryesor te aktoreve qe luajne ne to.

“Mendjendriturit” (Masterminds) nis shfaqjen e tij ne Cineplexx diten e sotme  ne oren 15: 30 ne Cinema 4 dhe vazhdon shfaqja e tij cdo dy ore, pra ne 17:30, 19:30 dhe 21:30 ne po te njejten salle (Cinema 4). Nderkohe qe “Llogaritari” (The Accountant) nis shfaqjen ne Cineplexx ne oren 16:30 ne sallen Cinema 5, dhe me pas shfaqet serish ne oren 18:00 ne Cinema 1, 20:30 po ne Cinema 1 dhe ne oren 21:45 ne Cinema 5. Per te rezervuar bileten e kinemase apo per te pare oraret e shfaqjeve te “Mendjendriturit” (Masterminds) klikoni ketu. Ndersa per te rezervuar bileten e kinemase apo per te pare oraret e shfaqjeve te “Llogaritari’ (The Accountant) klikoni ketu

Ne Kinema Millenium, “Mendjendriturit” (Masterminds) nis shfaqjen e tij ne oren 13:00 dhe ka dhe nje shfaqje te dyte te tij ne oren 19:20. Ndersa “Llogaritari” (The Accountant) nis shfaqjen ne oren 14:45 dhe ka edhe nje shfaqje tjeter ne oren 21:00. Per te rezervuar bileten tuaj, mjafton nje telefonate ne numrat 04 22 53 654 / 22 53 655 ose 069 785 6678.

Ne Kinema Imperial “Mendjendriturit” (Masterminds) e nis shfaqjen ne oren 18:00 ne sallen Sheraton 1 dhe ka edhe nje shfaqje te dyte ne oren 22.30 ne po te njejten salle. Shfaqet gjithashtu edhe ne sallen Sheraton 2 ne oren 13:00 dhe ne oren 19:00. Ne sallen Majestic ne Korce ai shfaqet ne oren 18:00 dhe ne sallen Agimi i ka shfaqjet ne oren 15:00 dhe 20:00. Nderkohe qe “Llogaritari” (The Accountant) ka dy shfaqje ne sallen Sheraton 1, ne oren 13:00 dhe 20:30. Ne Sheraton 2 e ka shfaqjen ne oren 16:45, ne sallen Majestic ne Korce ne oren 20:00 dhe ne sallen Agimi ne oren 17:30 dhe 22:00. Per te rezervuar bileten kontaktoni ne: Sheraton 1 +355 42 26 63 96, +355 69 486 28 87: Sheraton 2 +355 42 26 63 96,
+355 69 486 28 87: Majestic +355 69 560 17 81: Agimi +355 42 23 56 64, +355 69 750 11 33.

1
Masterminds

Mendjendriturit (Masterminds) – Një roje nate në një kompani makinash të blinduara, në pjesën jugore të Shteteve të Bashkuara organizon një nga grabitjet më të medha të bankave, në historinë e Amerikës. Per te pare Trailerin e filmit, klikoni ketu.

Kasti Kryesor i Aktoreve

Kate McKinnon Kate McKinnon
Kristen Wiig Kristen Wiig
Zach Galifianakis Zach Galifianakis
Jason Sudeikis Jason Sudeikis
Mike McKinney
Owen Wilson Owen Wilson
Steve
2
The Accountant

Llogaritari (The Accountant) – Një llogaritar mjeko-ligjor korigjon pasqyrat financiare të manipuluara për klientë të paligjshëm. Per te pare Trailerin e filmit, klikoni ketu.

Kasti Kryesor i Aktoreve:

Ben Affleck Ben Affleck
Anna Kendrick Anna Kendrick
Dana Cummings
J.K. Simmons J.K. Simmons
Ray King
Jon Bernthal Jon Bernthal
Brax
Jeffrey Tambor Jeffrey Tambor
Francis Silverberg
Cynthia Addai-Robinson Cynthia Addai-Robinson
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s